Ostopalvelu

Ostopalvelu

Ostopalvelu on täydellinen sinulle, jos haluat nopeasti ja helposti tavaroista eroon - ja rahat heti* tilille ilman viikkojen odottelua myyntiaikana. 
Tuo meille tavarasi - teemme niistä ostotarjouksen 3 vrk kuluessa. Teemme tarjouksen ainoastaan puhjaista, ehjistä sekä hyväkuntoisista tuotteista, joten tarkistathan tuotteiden kunnon ensin. 
Voit tuoda sekä lasten-, nuorten- että aikuisten vaatteita, leluja, pelejä (kaikki osat tulee olla tallella), lastentarvikkeita, kenkiä sekä harrastusvälineitä. 
Ostotarjous on noin 40% tuotteiden arvioidusta myyntihinnasta, jonka arvioimme niistä saavamme jälleenmyymällä. Tarjouksessa on huomioitu myös ALV (24%) sekä kirppiksen vastuu siitä, että tuote ei myykään. 
Saatuasi ostotarjouksen voit joko hyväksyä tai hylätä tarjouksen. Tinkiminen ei ole mahdollista. Hyväksyttyäsi ostotarjouksen ja saatuamme tavarat, teemme tuotteista tilityksen saman päivän aikana. 

*Teemme ostotarjouksen jonosta riippuen 3 vrk kuluessa. Mikäli hyväksyt tarjouksen, laitamme tuotteet maksuun saman päivän aikana. Rahat ovat tililläsi riippuen pankistasi yleensä 1-3 vrk kuluessa tilityksestä.

Toimi näin

    Tarkista, että tuotteesi ovat ehjiä, puhtaita sekä nykyaikaisia. Tarkista myös tuotteiden lista, joita emme huomioi tarjouksessa - jotta säästymme turhalta käsittelytyöltä.
    Laita kaikkiin kasseihin nimesi.
    Tuo meille tuotteesi - tai laita meille kuvat tuotteistasi whatsappiin 0408010217
    Otamme sinuun yhteyttä 3 vrk kuluessa ja teemme ostotarjouksen tuotteistasi. Voit joko hyväksyä tai hylätä tarjouksen.

Näitä emme osta:

● tahraisia, nyppyyntyneitä tai vanhoja vaatteita (pl. merkkivaatteet sekä ns. klassikkovaatteet)● rikkinäisiä, nukkaantuneita ja venähtäneitä vaatteita● käytettyjä tuttipulloja● alusvaatteita ja sukkia elleivät ne ole erittäin hyväkuntoisia● likaisia/rikkinäisiä leluja● pelejä tai palapelejä joista puuttuu osia● isoja tavaroita, kuten polkupyöriä, lastenrattaita tms. (Näitä voi myydä meillä erikseen näyteikkunalla.)


Illustration