Täyspalvelu

Täyspalvelu

Täyspalvelu on täydellinen sinulle, jos haluat tarpeettomista vaatteista ja tarvikkeista eroon helposti ja vaivattomasti. Voit tuoda meille siistejä, puhtaita, ehjiä ja nykyaikaisia lastenvaatteita, -tarvikkeita, ulkovaatteita, kenkiä, leluja, kirjoja, ja pelejä. Otamme myyntiin myös esimerkiksi äitiysvaatteet ja odotusajan tarvikkeet.
Meillä ei ole ajanvarausta - voit tuoda tavarasi milloin haluat. Laitamme tuotteita myyntiin sitä mukaa kun tilaa vapautuu. Laitamme hälyttimet arvokkaampiin tuotteisiin. Voit seurata myyntiä itse Kirppari-Kalle sovelluksesta. Tuotteiden myyntiaika 3 viikkoa, alkaen siitä kun laitamme tuotteet esille. 
Täyspalvelussa et maksa pöytävuokraa, vaan käsittelymaksun tuotteidesi määrän mukaan sekä lisäksi 50% provision myydyistä tuotteista. Käsittelymaksu määräytyy kassejen koon mukaan seuraavasti: 
S - normaali kassi - 5€ käsittelymaksu
M - kestokassillinen - 10€ käsittelymaksu
L- iso kestokassillinen (esim. ikea-kassi)tai useampi kassillinen - 20€ käsittelymaksu

Voit tuoda lisää tuotteita myyntijaksosi aikana, mutta tämä ei pidennä myyntiaikaasi vaan myyntiaikasi pysyy silti samana eli aloituspäivästä laskien 3 viikkoa eteenpäin. Mikäli tuot lisää tuotteita kesken myyntijakson, perimme käsittelymaksut uudelleen tuotteiden määrän mukaisesti.
Myyntijakson päätyttyä keräämme myymättömät tuotteesi, jotka voit noutaa meiltä aukioloaikojen puitteissa. Noudon yhteydessä tilitämme 50% myynnistä joko käteisellä tai pankkitilillesi. Voit halutessasi jättää myymättömät tuotteet kirpputorille, jolloin toimitamme ne hyväntekeväisyyteen, jatkomyyntiin tai hävitettäväksi.

Toimi näin

    Tarkista, että tuotteesi ovat ehjiä, puhtaita sekä nykyaikaisia. 
    Voit halutessasi asettaa jollekin tuotteelle haluamasi hinnan esimerkiksi maalarinteippiin merkitsemällä.
    Laita kaikkiin kasseihin nimesi.
    Tuo kassit meille, ilman ajanvarausta - pääset itse seuraamaan myyntiä Kirppari-Kallesta


Illustration