Sopimusehdot

YLEISET MYYNTIEHDOT

Tutustuthan myyntiehtoihin huolellisesti. Varaamalla myyntijakson hyväksyt kaikki säännöt ja ohjeet luetuiksi ja ymmärretyiksi.

KIRPPIKSELLÄ MYYMINEN

LastenKirppis Pupunen on lastenvaatteiden ja lastentarvikkeiden kirppis. Meiltä löytyy 98 myyntipöytää, ja lisäksi rekit ja erilliset kenkien ja lelujen myyntipaikat. Palveluihimme kuuluu itsepalvelu, ostopalvelu sekä täyspalvelu. lisäksi myös erillisellä paikkamaksulla ostettavat provisio-myyntipaikat isommille, sekä pienemmille tuotteille. Itsepalvelussa varaat itse pöydän, hoidat itse tavaroiden hinnoittelun ja esillelaiton, kirppis hoitaa päivittäisen siivouksen lisämaksusta hintaan 1e/päivä. 
 Pöydän koko n.80x50, pöytä sisältää rekin ja eri kokoiset 3 pöytätasoa, sekä erillisten kenkä- ja lelupaikkojen, äitiysvaate-, naistenvaate-, ulkovaate ja kausivaaterekkien vapaan käytön. Pöytä ei sisällä isomman tavaran esim lastenrattaiden myyntipaikkaa vaan se on ostettavissa erikseen. Pöydän voit varata Kirppari-Kallen kautta tai tiedustele vapaana olevia myyntipaikkoja henkilökunnaltamme. Ostopalvelussa voit tuoda meille tuotteita, jolloin teemme niistä ostotarjouksen. Tarjous on voimassa 48h. Täyspalvelussa tuot meille tuotteet. Me hoidamme hinnoittelun sekä myynnin ja voit itse seurata myyntiä Kirppari-Kalle sovelluksesta. Voit halutessasi asettaa tiettyihin tuotteisiin haluamasi hinnat esim.teipin avulla.Kaikki palvelumme sisältävät somemainonnan, eli lisäämme aina Instagram ja Facebook-tarinoihin kuvan uudesta pöydästä sekä uudesta alennuspöydästä. Lisäksi mainostamme satunnaisesti tuotteita, lisäämme kuvia pöydistä sekä satunnaisista tärpeistä. Myyntipöytiimme kuuluu aina kaikki meidän yhteisalueet, joissa on kohdennettua myyntitilaa eritellyille tuotteille. Mainostamme asiakkaan puolesta tuotteita somekanavillamme. Täyspalvelutuotteiden sekä näyteikkunatuotteiden myyntiaika on 3 viikkoa

MYYTÄVÄT TUOTTEET

LastenKirppis Pupusessa myydään lastenvaatteita, lastentarvikkeita, leluja ja muuta lapsiin liittyvää tavaraa, äitiysvaatteita ja äitiystarvikkeita, sekä lisäksi myös aikuisten vaatteita.Myytävissä tuotteissa tulee aina olla viivakoodillinen hintalappu, joka tulostetaan kirppiksellä. Meillä on käytössä Kirppari-Kalle järjestelmä, joka mahdollistaa myyjälle myynnin seurannan reaaliajassa. Voit hinnoitella tuotteet Kirppari-Kalle sovelluksen kautta, tai halutessasi voit hakea meiltä myös tyhjiä viivakoodillisia arkkeja, joihin voit itse käsin kirjoittaa tiedot, mutta huomioithan että tällöin et näe selkeästi mitä tuotteita on myyty, joten suosittelemme tuotteiden kirjaamista järjestelmään.Mikäli hintalappu katoaa tuotteesta, keräämme laputtomat tuotteet sivuun ja suosittelemme tarkistamaan laputtomien tuotteiden rekin säännöllisesti, jos pöydästäsi on kadonnut jotakin. Löytäessämme laputtoman tuotteen, merkitsemme siihen löytöhetken päivämäärän. Säilytämme näitä 14vrk, jonka jälkeen tuotteet ovat kirpputorin omaisuutta. Emme myy tuotteita jossa hintaa on muutettu käsin. Jos haluat muuttaa tuotteen hintaa, tee aina uusi hintalappu.Myytäväksi jätetyt tuotteet ovat myyjän vastuulla. Kirpputori ei vastaa rikkoutuneista tai varastetuista tuotteista. Kirpputori ei myöskään vastaa myytävien tuotteiden vaurioitumisesta tulipalon, savu-/vesivahingon tai muun kirpputorista aiheutumattoman syyn takia. Valvomme tuotteita asianmukaisesti ja teemme osaltamme parhaamme tuotteiden katoamisen vähentämiseksi.Piraatti-, K18-tuotteiden ja vaarallisten esineiden myynti on kielletty.Pidätämme oikeuden poistaa tuotteita myynnistä, mikäli koemme ne sääntöjen vastaisiksi. Kirppiksellä ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

PÖYDÄN VARAAMINEN 

Voit varata pöydän käymällä kirppiksellä, soittamalla tai whatsapp-sovelluksen kautta, tai voit myös varata paikan itse Kirppari-Kalle-sovelluksen kautta. Pöytävuokran voit maksaa joko etukäteen kirppiksellä, tai myyntiajan päätyttyä se voidaan vähentää kokonaismyynnistä. Pöydän mahdollinen peruutus tulee tehdä 48 tuntia ennen varauksesi alkamista. Mikäli et peruuta pöytävaraustasi ajoissa, kirppiksellä on oikeus veloittaa yhden viikon suuruinen pöytävuokra.

MYYNTIAIKA 

Myyntiaika on alkaen 1 viikko, sisältäen 6 avoinna olevaa myyntipäivää. Mikäli kirppis on suljettu, tätä ei lasketa myyntipäiväksi. Myyntiaika alkaa valitsemastasi viikonpäivästä. Voit tuoda tavarasi aloituspäivää edeltävänä aukiolopäivänä tuntia ennen sulkemisaikaa, tai heti kirppiksen avauduttua myyntipäivänä. Pöytä on oltava tyhjä viimeistään tuntia ennen viimeisen myyntipäivän päättymistä. Mikäli pöytää ei ole tyhjennetty, perimme pöydän tyhjentämisestä 15e maksun. Voit myös sopia henkilökunnan kanssa pöydän tyhjentämisestä, jolloin veloitamme pöydän tyhjentämisestä 10€.

MYYNTIJAKSON ALKAMINEN

Tavaraa saa tuoda myyntiin myyntijakson alkamista edeltävän päivän viimeisellä aukiolotunnilla tai vaihtoehtoisesti heti myyntijakson alkaessa. Voit hinnoitella tuotteita jo ennakkoon Kirppari-Kallen järjestelmässä.

MYYNTIJAKSON PÄÄTTYMINEN JA TILITYS

Myyntipaikka tyhjennetään myyntijakson päättymispäivänä viimeisen aukiolotunnin alkamiseen mennessä. Mikäli myyntipaikkaa ei ole tyhjennetty ajoissa, kirppis tyhjentää sen ja veloittaa 15€ tyhjennysmaksun. Voit halutessasi myös ostaa ennakkoon pöydän siivouksen, jolloin kirpputori tyhjentää pöydän sekä tarkistaa muualla rekeissä myyntipaikoilla olevat tuotteet myyntijakson päättyessä (10€) ja saat noutaa tavarasi seuraavana päivänä. Mikäli tuotteita ei ole noudettu viikon kuluessa myyntijakson päättymisestä, siirtyy ne kirppiksen omistukseen.
Tilitys tulee tehdä kirppiksen aukioloaikana, viimeistään viikon sisällä myyntijakson päättymisestä. Mikäli tilitystä ei ole tähän mennessä tehty, siirtyy se kirpputorille. Suosittelemme lisäämään tilinumeron jo varausvaiheessa Kirppari-Kalleen, niin tilitys käy sujuvammin. Alle 100 € tilitys on mahdollista saada myös käteisellä. Tilitykset maksetaan tilille pääsääntöisesti 7vrk kuluessa. Tilitystä tehdessäsi tarvitsemme allekirjoituksesi, varauduthan myös todistamaan henkilöllisyytesi.

JÄLKIMYYNTI

Myyntijakson päättymisen jälkeen mahdollisesti kertyvät myynnit muodostavat jälkimyyntiä. Tätä ei aina automaattisesti kerry, mutta joskus tuotteita on eksynyt muihin pöytiin tai on vasta matkalla kassalle, kun olet jo tyhjentämässä myyntipaikkaasi. Jälkimyynti tilitetään käteisellä ja tilitys tulee tehdä 7vrk kuluessa myyntijakson päättymisestä. Tämän jälkeen jälkimyynti siirtyy kirpputorille.

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Myyntijakson varauksen voi peruuttaa veloituksetta 48h ennen myyntijakson alkamista. Myöhäisemmästä peruuttamisesta joudumme perimään ensimmäisen viikon vuokranmaksun.

OIKEUDET

LastenKirppis Pupunen pidättää kaikki oikeudet muuttaa hinnastoja, sääntöjä ja ehtoja. LastenKirppis Pupunen pidättää kaikki oikeudet ottaa kuvia myyntipöydistä ja myytävistä tuotteista ja julkaista niitä omilla sosiaalisen median kanavillaan.