Myyjälle

Myyjälle

Meillä myyminen on helppoa ja vaivatonta, sillä meillä on palveluja monenlaiseen tarpeeseen. Meille tärkeää on, että kirppis on viihtyisä ja siisti niin myyjän kuin ostajankin näkökulmasta, ja siksi meillä on mahdollisuus ostaa päivittäinen siivouspalvelu. 
Meiltä löytyy merkkejä, joihin voit kirjoittaa esim. mitä pöydästäsi löytyy, jolloin ostajan on helppo löytää etsimänsä ja pöydät pysyvät siisteinä. Voit halutessasi ottaa mukaan esim. koreja, joihin voi asetella tuotteita pöytään. Korit, merkit, pystyviikkaus ja selkeä pöytä helpottavat ostajaa löytämään oikeat tuotteet sekä lisäävät tuotteiden houkuttelevuutta ja myyntiä. Hälyttimiä saa halutessaan kassalta lisämaksusta, 0,20€/kpl.

Itsepalvelu

Varaa haluamasi mittainen myyntijakso. Voit varata pöydän Kirppari-Kallen kautta, hinnoitella tuotteesi valmiiksi sovelluksessa ja hakea meiltä tarra-arkit halutessasi jo ennen myyntijaksosi alkua. Voit myös hinnoitella tuotteet käsin tai tuodessasi tavarat, mutta sovelluksen kautta hinnoiteltuna näet mitä myyt. Hoidat itse tuotteiden esillepanon sekä pöydän tyhjennyksen myyntijakson päätyttyä. Halutessasi me hoidamme päivittäisen siivouksen hintaan 1€/päivä. Myyntiä voit seurata myyntijakson aikana Kirppari-Kallesta. 
Pöydän hintaan kuuluu myyntipöytä kolmella hyllyllä sekä rekkitilalla. Pöydän lisäksi voit käyttää yhteisalueita eli erillisiä paikkoja kengille, leluille, kirjoille, peleille, ulko- ja kausivaatteille sekä äitiysvaatteille.Mikäli sinulla on isompi tuote ja haluat sen myyntiin näyteikkunapaikalle, voit ostaa paikan pöydän lisäksi. 
Pöydän saa täyttää varausjakson alkamispäivää edeltävän päivän viimeisen aukiolotunnin aikana. Esimerkiksi jos varauksesi alkaa lauantaina, voit käydä täyttämässä pöytäsi perjantaina klo 17-18 välisenä aikana. Pöydän tyhjennys tehdään varauspäivän viimeiseen aukiolotuntiin mennessä. Esimerkiksi jos varauksesi loppuu perjantaina, pöytä on tyhjennettävä klo 17 mennessä.
Toimi näin: ● Varaa myyntijakso Kirppari-Kallen varausjärjestelmän kautta - voit itse valita haluamasi pöydän sekä myyntijakson pituuden● Hinnoittele tuotteet valmiiksi Kirppari-Kallen sovelluksen avulla - tai voit myös hinnoitella tuotteet käsin. Voit halutessasi hakea tarra-arkit meiltä etukäteen tai jopa hinnoitella tuodessasi tuotteet.● Laita tuotteet esille myyntijaksosi alkaessa - houkutteleva tuotteiden esillepano: esim. korit, pystyviikkaus ja kirjoitettavat merkit (joita saat halutessasi kassalta!) helpottavat ostajaa löytämään tuotteet ja tuotteet myyvät paremmin. Hälyttimiä on saatavilla kassalta lisämaksusta, 0,20€/kpl.

Täyspalvelu

Täyspalvelu on täydellinen sinulle, jos haluat tarpeettomista vaatteista ja tarvikkeista eroon helposti ja vaivattomasti. Voit tuoda meille siistejä, puhtaita, ehjiä ja nykyaikaisia lastenvaatteita, -tarvikkeita, ulkovaatteita, kenkiä, leluja, kirjoja, ja pelejä. Otamme myyntiin myös esimerkiksi äitiysvaatteet ja odotusajan tarvikkeet.
Meillä ei ole ajanvarausta - voit tuoda tavarasi milloin haluat. Laitamme tuotteita myyntiin sitä mukaa kun tilaa vapautuu. Laitamme hälyttimet arvokkaampiin tuotteisiin. Voit seurata myyntiä itse Kirppari-Kalle sovelluksesta. Tuotteiden myyntiaika 3 viikkoa, alkaen siitä kun laitamme tuotteet esille. 
Täyspalvelussa et maksa pöytävuokraa, vaan käsittelymaksun tuotteidesi määrän mukaan sekä lisäksi 50% provision myydyistä tuotteista. Käsittelymaksu määräytyy kassejen koon mukaan seuraavasti: 
S - normaali kassi - 5€ käsittelymaksuM - kestokassillinen - 10€ käsittelymaksuL- iso kestokassillinen (esim. ikea-kassi)tai useampi kassillinen - 20€ käsittelymaksu
Voit tuoda lisää tuotteita myyntijaksosi aikana, mutta tämä ei pidennä myyntiaikaasi vaan myyntiaikasi pysyy silti samana eli aloituspäivästä laskien 3 viikkoa eteenpäin. Mikäli tuot lisää tuotteita kesken myyntijakson, perimme käsittelymaksut uudelleen tuotteiden määrän mukaisesti.
Toimi näin:
● Laita kaikkiin kasseihin nimesi. ● Tarkista, että tuotteet ovat ehjiä ja puhtaita. ● Voit halutessasi asettaa jollekin tuotteelle haluamasi hinnan esimerkiksi maalarinteippiin merkitsemällä.● Tuo kassit meille, ilman ajanvarausta - pääset itse seuraamaan myyntiä Kirppari-Kallesta
Myyntijakson päätyttyä keräämme myymättömät tuotteesi, jotka voit noutaa meiltä aukioloaikojen puitteissa. Noudon yhteydessä tilitämme 50% myynnistä joko käteisellä tai pankkitilillesi. Voit halutessasi jättää myymättömät tuotteet kirpputorille, jolloin toimitamme ne hyväntekeväisyyteen, jatkomyyntiin tai hävitettäväksi.

Provisiomyynti - Näyteikkuna

Lojuuko nurkissasi isompi tuote - esimerkiksi turvaistuin, rattaat, sitteri tai muu isompi tuote - ja haluaisit siitä eroon helposti? Meille voit tuoda tuotteen myyntiin näyteikkunapaikalle. Myyntiaika 3 viikkoa. Kysy vapaita paikkoja esimerkiksi soittamalla tai tekstaamalla numeroon 0408010217. 

Illustration